Uita-te la toate cele mai recente stiri pe BBC World News on-line cu toate stirile viitoare. Acest canal este cel mai bun pentru toate afacerile curente.

BBC World News Channel este canalul BBC care difuzează știri internaționale și actualități. Acest canal are onoarea de a avea o audiență, mai mare decât oricare dintre canalele BBC, precum și orice alt canal de știri de pe tot globul. Ceea ce face ca acest canal să stea ca un canal de neegalat este că se concentrează nu numai pe buletinele de știri obișnuite, ci și pe mult mai multe programe, care includ programe de stil de viață, documentare și interviuri. Orice este difuzat pe BBC World News este sigur de a fi de top-notch și o ligă în afară, care este motivul pentru care atrage milioane de telespectatori pentru a viziona canalul live.

Tvr hd online gratis fara sopcast

Urmăriți BBC World News Live pentru o asigurare a celor mai fiabile și actualizate informații din fiecare colț al lumii. Canalul nu are variații majore în programele difuzate în diferite țări. Singurele diferențe se limitează la reclame, care diferă de țara în care este difuzat canalul. Există câteva variante de programare regională. De exemplu, “The Record Europe” este difuzat numai în Europa, în timp ce “fluxurile indiene” sunt difuzate numai în India. De asemenea, “Asian Business report”, care vine din Singapore, este difuzat doar în Orientul Mijlociu, Asia, Australia și Noua Zeelandă. “World Business Report” este difuzat în restul țărilor.

Una dintre cele mai captivante caracteristici ale canalului BBC World News este numărătoarea inversă care precede fiecare buletin de știri pe oră. Nu te poți abține să nu te minunezi de muzica care însoțește această numărătoare inversă, care este compusă de David Lowe. Stilul actual al numărătorii inverse este extrem de captivant, deoarece este însoțit de imagini ale reporterilor canalului și ale personalului său tehnic, adunând știri în diferite locații. Numărătoarea inversă a BBC World News poartă o asemănare cu cea a canalului său soră, BBC News, în care se încheie cu logo-ul canalului. Faptul că canalul se bucură de o bază de spectatori de 78 de milioane de telespectatori pe săptămână vorbește volume de popularitate.

Canalul are o gamă largă de programe pe care le oferă spectatorilor.

Acestea includ o multitudine de programe de știri, dintre care cel mai notabil este BBC World News, care oferă știri internaționale din fiecare colț și colț al lumii. Alte programe de știri includ Impact Asia, BBC World News America, și World News Today. Puteți viziona BBC World News live pentru a vă distra de o gamă largă de programe, altele decât programele de știri care sunt difuzate pe canal. Unele dintre acestea sunt Click, Fast Track, Scor final, HARDTalk, Lumea noastră, în această săptămână, și Talking Movies. Canalul nu reușește niciodată să se ridice la nivelul așteptărilor împătimiților de știri de pe tot globul, care se bazează pe canalul BBC World News pentru calitatea sa de neegalat și coeficientul de divertisment.

Recommended Posts