Rețelele de știri par a fi mai puțin despre știri și mai multe despre proxenetism la politicieni. Unde ne putem întoarce pentru doza noastră zilnică de știri credibile, de ultimă oră, greu de lovit și să fim la curent cu evenimentele actuale din societatea noastră modernă din ce în ce mai rapidă? Dacă nu putem avea încredere în rețelele de știri pentru a oferi știri credibile care îndeplinesc standarde înalte de calitate și obiectivitate, unde putem găsi surse de știri fiabile?

Despre tensiuni si oportunitati cu Ambasadorul

Recent, Keith Olbermann, la emisiunea sa de știri MSNBC, Countdown cu Keith Olbermann, citat Fox News ca fiind “cele mai rele persoane din lume.” El a susținut că Fox News Channel este o propagandă flagrantă de dreapta. El a menționat, de asemenea, că președintele Obama, într-un interviu tv recent (același interviu, întâmplător, ca acum-notoriu fly-swatting incident, în care, în conformitate cu rapoartele de știri pe MSNBC, NBC, CBS, CNN și în altă parte, președintele demonstrează sale “remarcabile fly-swatting abilități”) a susținut că a existat cel puțin un canal de știri dedicat subminarea administrației sale cu orice preț. Olbermann sugerează că președintele se referea la Fox News.
Înapoi în ziua în care republicanii controlat ambele case, precum și Președinția, o perioadă care ar putea merge bine în jos în istorie ca un Evul Mediu moderne sau Domnia Terorii, canalul Fox News a fost considerat a fi bastionul de știri credibile. Atât de mult încât toate celelalte agenții de știri s-au temut prea mult chiar și pentru a pune la îndoială autoritatea lor.

Fox News, deținută de magnatul media australian Rupert Murdoch’s News Corp., a pornit de la premisa că sursele convenționale de știri precum CNN și știrile de rețea au funcționat pe principiul unei prejudecăți culturale subtile de stânga care rezultă din mediul educațional și social al jurnaliștilor lor. Soluția pe care Fox News aparent a propus a fost de a dedica un canal de știri pentru a se presupune “corecte și echilibrate” de știri de acoperire. “Corect și echilibrat” a devenit cuvântul lor de ordine, dar în curând s-a dovedit a fi ironic. De-a lungul timpului, acoperirea lor presupus obiectiv de știri a fost expus ca propaganda de dreapta, care a fost destul de flagrant proxenetism la administrația Bush în timp ce acestea au fost la putere.

Acest lucru ne aduce la msnbc de știri lineup.

MSNBC este un canal de știri care este produs ca un joint-venture, după sugerează și numele, între Microsoft (gigantul software monolitic fondat de Bill Gates) și NBC. Gama lor de emisiuni de știri se presupune că ne oferă alternativa la Fox News, dar, după sugerează Keith Olbermann, ceea ce ne oferă cu adevărat este propaganda de stânga care panders la administrația Obama.

Consecința tragică a tuturor acestor proxenetism guvern și propaganda instituțională este că numărul unu victime în acoperirea de știri mainstream este credibilitatea. Unde sunt Woodwards și Bernsteins de astăzi, cu dezvăluirile lor uimitoare despre corupție în locuri înalte? Categoric nu la nici Fox News sau MSNBC.

Poate că răspunsul la cazul în care putem găsi surse credibile de știri se află cu CNN-încă bland și prezentarea fațada obiectivității în timp ce ascunde o prejudecată subtilă de stânga, care acum, aparent, recurge la blog-uri, feed-uri Twitter și posturi Facebook pentru a suplimenta rapoartele lor corespondent pe site-ul. CNN chiar vă încurajează să trimiteți videoclipuri de amatori prin secțiunea “iReport” de pe site-ul lor web, ceea ce le permite să prezinte videoclipurile în emisiunile lor de știri după un proces de verificare și verificare. De fapt, în revoltele iraniene în curs de desfășurare, în cazul în care jurnaliștii mainstream sunt interzise și extrădat de către regimul autoritar iranian, surse de știri occidentale sunt nevoiți să se bazeze pe feed-uri Twitter, blog-uri și video amatori de la cetățeni iranieni ca sursele lor de știri.

Acest lucru ne aduce la argumentul că organizațiile de știri mainstream au fost recent a face împotriva Blogsphere, în special în urma unor filme recente, ar fi starea de joc, regizat de Kevin Macdonald, și anume că Blogsphere este compus în primul rând din amatori care sunt în afara adâncimii lor, în timp ce, dacă sunteți în căutarea de ultimă oră Woodward-și-Bernstein stil de raportare în profunzime, veți găsi doar la organizațiile de știri majore care au abilitățile și resursele de care dispun pentru a sprijini acest tip de acoperire de știri.

Realitatea-cel puțin două dintre așa-numitele organizații majore de știri sunt dedicate pentru producerea de propagandă partizană care destul de nerușinat panders la politicieni în timp ce a treia este din ce în ce recurge la Blogsphere pentru a oferi sursele sale de știri. În ceea ce-i privește pe Woodward și Bernstein, amândoi sunt pensionari și scriu cărți pentru a-și câștiga existența.

Morala de poveste pare a fi, prin urmare, că, dacă sunteți în căutarea pentru jurnalism de ultimă oră, săriți peste rețelele de știri și, în schimb, a verifica afară Blogsphere!

Recommended Posts