Securitatea este o problemă majoră atunci când vine vorba de date juridice sensibile. Persoanele juridice nu își pot permite ca informațiile lor importante să cadă pe mâini greșite. Dacă vă aflați în domeniul juridic și căutați furnizori de servicii de transcriere, asigurați-vă că încredințați sarcina unei companii cu integritate dovedită. În prezent, există o serie de companii care oferă servicii de transcriere juridică pentru avocați, firme de avocatură, avocați, reporteri de instanțe, procurori, procurori, apărători publici, departamente juridice, precum și instanțe și parchete. Căutați o companie care are programe de transcriere de ultimă generație, transcrișioniști instruiți, personal de asistență tehnică și experți legali. Întrebați despre protocoalele lor de securitate și asigurați-vă că acestea sunt în vigoare înainte de a face parteneriat cu firma de transcriere legală.

Soluții de transcriere complet sigure

Serviciile de transcriere legală implică conversia fișierelor legale înregistrate în format format text adecvat. Pentru a oferi soluții de transcriere fără erori și sigure pentru scrisori juridice, înregistrări ale biroului de avocatură, hotărâri, proceduri judiciare, seminarii, corespondență generală, pledoarii, procese, declarații scurte și argumente juridice, companiile profesionale de transcriere juridică mențin transcrișioniști special instruiți și cu experiență cu corectori, editori și analiști de calitate.

Informațiile dvs. juridice valoroase sunt absolut sigure în mâinile furnizorilor de servicii reputați. Pentru a asigura eficiența și securitatea maximă, aceste facilități de transcriere utilizează multe sisteme și software avansate de transcriere de ultimă generație. Aceștia pot accepta fișiere în orice format, iar transcrierile vi se trimit înapoi în formatul dorit. Externalizarea unor joburi complexe de transcriere către o companie profesională de transcriere juridică ar fi extrem de benefică pentru firmele juridice care caută transcrieri juridice sigure și exacte.

Pentru a evita problemele de securitate, se acordă o atenție adecvată tuturor aspectelor transmiterii în siguranță a fișierelor. Ca măsură de securitate, majoritatea firmelor de transcriere respectă Protocolul de transfer de fișiere (FTP) și utilizează tehnologia de criptare pe 128 de biți / 256 de biți care facilitează transcrierea confidențială și sigură.

Cu această tehnologie, clienții pot fi siguri că informațiile lor, indiferent dacă sunt în modul de transmisie sau în stocare, datele pot fi accesate numai cu autorizarea corespunzătoare. Datele nu pot fi nici modificate, nici decriptate. În plus, copiile de rezervă sunt făcute din toate fișierele transcrise și stocate separat pentru a asigura mai multă securitate.

În afară de acestea, firewall-urile și cel mai recent software antivirus sunt instalate pe toate serverele pentru a preveni interceptarea neautorizată a internetului și pentru a asigura protecția împotriva virușilor de pe Internet. Mai presus de toate, companiile de transcriere sunt înarmate cu o echipă de transcripționari de încredere, corectori și experți legali pentru a asigura securitatea și precizia maximă a fișierelor transcrise.

Utilizați servicii de transcriere juridică securizată de la firme profesionale

Un furnizor de servicii de transcripție profesionist și de încredere care oferă servicii de transcriere juridică sigure poate garanta clienților cele mai bune rezultate într-un timp minim. Internetul este cea mai bună resursă pentru a găsi o firmă de transcriere care să răspundă cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Comparați condițiile de furnizare a diferiților furnizori de servicii active, discutați cu personalul lor de asistență pentru clienți, evaluați răspunsul acestora și alegeți o companie care credeți că poate funcționa ca o extensie virtuală a practicii dvs. juridice.

Serviciu securizat de transcriere legală pentru firme de avocatură – Serviciul de transcriere legală MOS oferă un serviciu fiabil de transcriere online .

Citește și De ce externalizarea proceselor juridice este o opțiune mai bună

Recommended Posts