Abbey Neizgoda, Marc Jackson și echipajul lor au primit mai mult decât au anticipat atunci când s-au dus să vorbească cu mama unei adolescente care a fost împușcat peste week-end. În loc de o declarație, au primit un atac care a inclus o piatră aruncată, o bâtă de baseball fiind brandished, și doi câini fiind comandat să atace.

Melissa Lawrence este un rezident din Providence, Rhode Island și mama o fată care a fost rănit la o petrecere de absolvire weekend-ul trecut. Echipajul s-a apropiat de ea în fața casei sale, dar a rămas pe stradă. Acolo a avut loc atacul.

Lawrence i-a răspuns lui Neizgoda, reporterul de știri ABC6, cu “Bine, asta e bine, ” și apoi a luat imediat o piatră și a aruncat-o în Jackson, fotograful. I-a ratat la limită capul.

Lawrence a intrat apoi și a luat o bâtă de baseball, pe care a început să o gesticuleze violent cu ea. Echipajul a început să se îndepărteze de ea și ea le-a poruncit celor doi câini să atace.

Câinii s-au dus după Neizgoda.

Imaginile atacului o arată alergând pe stradă de la ei în timp ce comenzile lui Lawrence sunt auzite de pe cameră. În cele din urmă Neizgoda găsit siguranță în curtea unui vecin și Lawrence numit câinii ei înapoi.

Echipajul a depus plângere la poliție după ce a fost dus la spital – Neizgoda a suferit o mușcătură de câine pe antebraț. Lawrence a fost arestat de atunci și este acuzat de două capete de acuzare de agresiune cu o armă periculoasă. Fiica ei a fost externată din spital după ce rana prin împușcare a fost tratată și se recuperează acasă.

Leziunile pot apărea oricând și de la orice.

În acest caz, echipajul ABC6 a fost rănit de o femeie care folosea mai multe arme, inclusiv câini. Dacă tu sau cineva cunoscut a fost rănit în orice fel de accident, contactați avocatul nostru din Los Angeles astăzi. Un avocat vă poate ajuta în identificarea neglijenței, depunerea cererilor; și vă puteți asigura că primiți cea mai mare compensație posibilă pentru daunele pe care le-ați suferit, inclusiv daune punitive în caz de deces.

Recommended Posts