Despre Legal Shield

Legal Shield este o companie fondată în 1972 de antreprenorul și vizionarul Harland Stonecipher. Domnul Stonecipher a fondat compania după ce a fost implicat într-un accident grav de vehicul. Deși avea o asigurare auto pentru a-i ajuta în avarierea vehiculului, precum și o asigurare de sănătate pentru a-și acoperi facturile la spital, nu era complet pregătit pentru cheltuielile legale pe care le-a suportat rapid.

Domnul Stonecipher și-a dat seama repede că, deși Statele Unite au de mult timp unul dintre cele mai avansate sisteme juridice din lume care oferă „dreptate pentru toți”, de multe ori această justiție are un preț destul de ridicat pe care americanii obișnuiți, din păcate, se străduiește să-l permită.

El a decis să creeze o soluție și, prin urmare, să ofere servicii juridice de vârf americanilor de pretutindeni la o fracțiune din ceea ce ar costa în mod normal aceleași servicii. S-a născut Serviciile Juridice Preplătite.

Compania s-a extins rapid și a fost chiar listată la bursa din New York, unde a fost un performant de top. În iunie 2011, Stonecipher și acționarii săi au finalizat vânzarea și transferul managerial al companiei către Midocean Partners, devenind o companie privată pentru prima dată după mult timp.

Decizia de a re-marca și redenumi compania, Legal Shield, a fost anunțată oficial la convenția companiei din Dallas, Texas, pe 10 septembrie 2011. Legal Shield își oferă serviciile în toate Statele Unite, precum și în 4 provincii canadiene.

Legal Shield Service Summary

Serviciile Legal Shield sunt disponibile lunar. Membrii au acces la o multitudine de oferte de servicii adaptate în mod specific nevoilor lor. Pentru 26 de dolari pe lună, unul dintre cele mai populare planuri pe care compania le oferă membrilor se numește Family Plan. Oferă membrilor 5 domenii principale de acoperire.

Prima zonă de acoperire este serviciile juridice preventive. Membrii primesc acces la firme de avocatură din statul lor pentru consultări telefonice nelimitate. Membrii pot avea testamente pregătite pentru ei, precum și scrisori sau apeluri telefonice scrise sau plasate în numele lor de către firma de avocatură.

A doua zonă de acoperire este pentru incidentele cu autovehicule. Membrii pot primi reprezentare și consultare pentru încălcări ale traficului, precum și pentru incidente de omor, omor involuntar, omucidere neglijentă și alte acuzații de omucidere vehiculară.

A treia zonă de acoperire este apărarea procesului. Membrii primesc 75 de ore din timpul casei lor de avocatură pentru consultarea și reprezentarea proceselor civile sau penale. Ore suplimentare sunt disponibile la o reducere semnificativă a tarifului orar regulat al firmelor de avocatură.

Al patrulea domeniu este acoperirea auditului IRS. Membrii au acces la până la 50 de ore de asistență a unui avocat fiscal în cazul în care sunt auditați de IRS.
A cincea zonă de acoperire oferă membrilor cu o reducere de 25% din tariful orar regulat al firmei de avocatură pentru probleme juridice care nu se încadrează în cele patru domenii de acoperire.

Legal Shield oferă, de asemenea, membrilor săi acces nonstop la un avocat în cazul în care aceștia sunt reținuți de poliție, sunt implicați într-un accident de mașină etc.

Un alt serviciu mai popular al Legal Shields este Scutul său împotriva furtului de identitate. Pentru o taxă lunară, acest serviciu asigură monitorizarea continuă a profilului de credit al unui membru, precum și servicii complete de restaurare criminalistică în cazul în care identitatea lor este compromisă.

Compensare

Legal Shield își comercializează serviciile printr-o rețea diversă de afiliați de afaceri cunoscuți ca asociați independenți. Pentru a vă înscrie ca asociat trebuie să plătiți o taxă unică de 249 USD. Compania oferă materiale de marketing, asistență și instruire continuă.

Legal Shield plătește comisioane avansate pentru vânzarea planurilor sale de membru. Aceste bonusuri anticipate pot fi destul de profitabile, permițând asociaților să genereze comisioane mari plătite zilnic. Asociații Legal Shield au, de asemenea, capacitatea de a recruta alți asociați pentru a comercializa serviciile companiei și de a recruta asociați. Asociații sunt capabili să câștige comisioane pentru eforturile de vânzare ale celor din cadrul propriilor organizații de vânzări.

Piesa lipsă

Oportunitatea financiară Legal Shield oferă asociaților o oportunitate fantastică de a construi o afacere profitabilă la domiciliu și de a obține independență financiară. Cu toate acestea, la fel ca în cazul oricărei întreprinderi comerciale, șansele de succes ale unui asociat sunt direct legate de munca grea și efortul pentru a obține rezultate maxime.

Deși Legal Shield uneori poate oferi asociaților săi clienți potențiali sau conduce, realitatea este că marea majoritate a responsabilității unui asociat este de a găsi noi clienți și asociați de vânzări pe cont propriu. Acest lucru prezintă numeroase provocări pentru orice asociat, în special pentru cei care nu au reușit să dezvolte o afacere dincolo de prietenii și membrii familiei lor.

Cu toate acestea, odată cu creșterea dramatică a internetului, asociații Legal Shield se pot echipa acum cu noi strategii dinamice de marketing online și abordări care îi vor ajuta să dezvolte o afacere de succes Legal Shield fără a fi nevoiți să-i alunge pe prieteni și membrii familiei. Stăpânirea strategiilor de marketing online este o componentă critică a succesului în Legal Shield și pentru mulți asociați este „piesa lipsă” pentru obținerea unui mare succes cu această companie.

Citește și Ce este traducerea juridică?

Recommended Posts