ziaruldebraila

 

TV și radio News te-am jos? On-line evenimente curente și blog-uri de știri face fiind informat o experiență mult mai plăcută. Pentru mulți Știri la televizor a devenit un moment de încercare a zilei. Concentrat în principal pe evenimente negative, este posibil să trebuiască să așteptați întregul program doar pentru a auzi singura poveste pe care o așteptați. Dacă ți-e dor de 6:00 p.m. spectacol, de așteptare până la segmentul noaptea târziu poate fi un adevărat drag, mai ales dacă le-ați luat o mulțime de a face, sau trebuie să te trezești devreme în dimineața următoare.

Prietenii mei, există un răspuns la această problemă:

Blog-uri de știri sau on-line evenimente curente. Puteți găsi toți radiodifuzorii preferați (de exemplu: CNN, BBC) pe Internet, obținând informații actualizate la orice oră din zi sau din noapte. Puteți citi chiar și intrările personale din jurnal scrise de mai mulți corespondenți în câmpul de raportare pe mai multe povestiri diferite până la minutul curent. În loc să auziți toate știrile de la o singură voce (adesea una iritantă), acum puteți citi diferite opinii umane direct de la scena de interes.

Adesea, News on-line are o secțiune numită “teme”, care permite cititorului să audă doar despre domeniile specifice care îi interesează. Nu mai mult de așteptare prin mai multe războaie pentru a ajunge la povestea pozitivă despre descoperirea medicală actuală, care ar putea însemna un leac pentru boli, sau ideea tehnologică care ar putea însemna sfârșitul nivelurilor extreme de poluare. Ca un ziar, puteți merge direct la “locuri de muncă” temă și de căutare prin toate locurile de muncă vacante actuale disponibile. Dacă sunteți obsedat de negativ, teme precum “Dezastru și tragedie” și “Crimă și pedeapsă sunt încă ușor accesibile.

Deoarece Știrile sunt acum pe Internet, a devenit, de asemenea, o experiență interactivă în numeroase moduri. Mai întâi de toate, acum puteți trimite știri direct la companiile de știri tine! Dacă povestea este considerată utilă și verificabilă, este posibil chiar să fiți publicat. Acesta este, de asemenea, cazul fotografilor care au imagini ale evenimentelor importante. Aceasta înseamnă cu adevărat oricine poate deveni o parte a acțiunii ca un consultant independent. Unele Știri on-line au “martor” secțiuni în cazul în care vă puteți spune povestea ta, dacă se întâmplă să fi fost în locul potrivit la momentul potrivit. Această opțiune înseamnă că putem auzi multe opinii diferite cu privire la chestiuni litigioase, oferind o perspectivă mai largă asupra “imaginii de ansamblu”.

Unele site-uri de știri au, de asemenea, site-uri interactive în termen de.

De exemplu, pe blogul BBC News există un site de învățare (BBCi Learning) care implică activități interactive și peste o jumătate de milion de pagini de informații factuale și resurse disponibile pentru copii, adolescenți și adulți. Există concursuri și tot felul de jocuri pentru a ajuta la educarea oamenilor în orice domeniu de interes imaginabil.

Un alt aspect mare al acestor site-uri on-line de știri este capacitatea de a accesa informații de arhivă. Puteți viziona videoclipuri și asculta înregistrări audio ale unor povești istorice celebre chiar pe computer. În cazul în care a doua zi este Feb.3, puteți citi articole de la Feb.3 de la cincizeci de ani în urmă. Privind în sus orice dată și an înregistrate este la fel de ușor ca împingând câteva butoane.

Unele servicii au abonamente în cazul în care în loc de a căuta site-ul, Știri pe care doriți este trimis direct la e-mail. Fiind în știu, și fiind în prezent, nu a fost niciodată un astfel de obiectiv, plăcută, și experiență simplistă ca în secolul 21. Partaking într-o nouă perspectivă asupra vieții este ceea ce on-line evenimente curente și Blog-uri News sunt toate despre.

Recommended Posts