Ultimele știri sub mai multe forme

Obțineți cele mai recente titluri de la Jagran Post. Jagran Post vă oferă cele mai recente știri online, cum ar fi știri de ultimă oră, știri de astăzi, știri naționale, știri mondiale, știri de divertisment, cum ar fi Bollywood sau Hollywood, știri de afaceri, știri sportive și multe altele.

Astăzi există relații strânse în lume.

Întreaga lume s-a transformat într-un sat global din cauza globalizării. Întreaga lume poate fi afectată chiar dacă are loc un mic incident într-un colț îndepărtat al lumii. Prin urmare, lumea trebuie să aibă o conștientizare a știrilor de astăzi. Pentru a fi la curent cu știrile de astăzi, este nevoie de un moment bun pentru a viziona știri sau a citi ziare. Asta pentru că un stil de viață condus de oameni este foarte solicitant. Din cauza acestui stil de viață aglomerat, oamenii nu au timpul necesar pentru a viziona știrile. În această situație, titlurile sunt foarte convenabile și importante. Nu este nevoie să citești toate știrile. Numai dacă fragmentul este citit este suficient.

Alegerile oamenilor sunt diferite. Unii sunt interesați de știrile politice, în timp ce unii preferă știrile despre crime. Știrile despre divertisment se bucură de unii. Pe canalele de știri de televiziune și pe ziare se găsesc diferite tipuri de articole de știri. Aceste segmente sunt special concepute pentru a se potrivi intereselor spectatorilor și cititorilor. Există o combinație ideală de știri soft și știri dure pe canalele de știri de televiziune și ziare. Știrile dure se referă la știrile serioase și trebuie luate în serios. Știrile soft sunt știrile care sunt citite sau vizionate numai în scopuri de divertisment. Acest lucru a fost făcut în principal pentru a găsi un echilibru între divertisment și coeficient serios. Anterior, știrile puteau fi obținute doar din opțiuni limitate.

Există articole lungi în ziar și știri detaliate sunt prezente.

La radio și televiziune, există o limită de timp. Dacă o știre era ratată, cineva trebuia să aștepte încă câteva ore. Cu toate acestea, în prezent nu există restricții. Oamenilor li se oferă diverse invenții prin tehnologie. Astfel, știrile pot fi obținute foarte ușor. Există diverse aplicații pe telefon care facilitează cele mai recente știri sau actualizări. Toate articolele de știri nu trebuie citite. Există titluri în care întregul incident este transmis pe scurt. Tehnologia a oferit oamenilor internet și computere. Aceasta este una dintre sursele din care se pot obține știri. Uneori, poate fi obținut făcând clic pe mouse-ul stând confortabil acasă. Știrile de astăzi pot fi accesate cu ușurință din diverse surse. Există flexibilitate în aceste surse și lucrurile necesare pot fi oferite cu ușurință. Prin urmare,

Cererea de știri globale este în creștere

Obțineți cele mai recente titluri de la Jagran Post. Jagran Post vă oferă cele mai recente știri online, cum ar fi știri de ultimă oră, știri de astăzi, știri naționale, știri mondiale, știri de divertisment, cum ar fi Bollywood sau Hollywood, știri de afaceri, știri sportive și multe altele.

Cererea de știri a crescut deoarece globalizarea a avut loc în lume.

24 * 7 oferă suport tuturor. Oamenii primesc știri pur și simplu conectându-se la internet sau pur și simplu pornind televizorul sau chiar cumpărând ziare zilnice. Toate acestea sunt surse pentru a oferi cuiva știri globale sau cele mai recente știri mondiale. Există multe tipuri de știri pe care oamenii le pot accesa. Poate fi de la știri sportive la știri de divertisment sau chiar știri de fitness și știri politice. Jurnaliştii trebuie să se ocupe de tot felul de detalii minore despre ştiri. Lăsați acest tip de media tipărit sau difuzat să se aplice în orice formă de media. Trebuie doar să stai pe spate și să te relaxezi pentru a primi tot felul de știri din toate unghiurile. Orice tip de eveniment nu trebuie păstrat confidențial. Jurnaliştii trebuie să fie mereu la curent cu fiecare lucru. Ei trebuie să fie la curent cu știrile internaționale, precum și despre știrile globale.

Actualitatea este unul dintre cele mai interesante tipuri de știri.

Numărul de sloturi câștigate este cel mai mare. Oamenii vor întotdeauna să știe ce se întâmplă în lumea din jurul lor, ceea ce le dezvoltă un interes în mintea pentru asta. Solicitarea de actualitate a fost îndeplinită de canalul de știri. Ei difuzează întotdeauna cele mai recente știri de afaceri pe canalul lor. Orice gândește și concluzionează publicul este, de asemenea, foarte la modă în mass-media. Prin urmare, dacă include insulte sau laude la adresa unor oameni este puternic manipulat de mass-media. Abordarea de masă este adaptată pe scară largă de către mass-media. Acest lucru este considerat de mulți a fi un lucru greșit de făcut. Acest lucru poate duce la a lua întotdeauna oamenii de bun. Acest lucru se întâmplă cu adevărat atunci când știrile sunt difuzate de diverse canale de știri.

Obținerea celei mai înalte poziții este obiectivul principal al majorității canalelor de știri care oferă cele mai recente știri mondiale și au intrat în competiție. Acest lucru derutează o persoană pentru că nu înțelege ce canale de știri ar trebui să urmărească și pe care nu ar trebui să le urmărească. De multe ori canalele de știri sunt influențate de anumite partide politice. Ei manipulează versiuni ale poveștilor lor și le difuzează pe canalele de știri. Deși, dacă mass-media ar fi căzut în fața acestei oferte de a face bani, ar fi considerată o mișcare greșită. Telespectatorii nu pot face mare lucru în privința asta. Cu toate acestea, prudență nu este întotdeauna exercitată. O autoritate superioară trebuie să primească puterea de a decide ce este greșit și ce este corect.

Știrile despre divertisment și fitness sunt ceva de care mulți oameni sunt interesați, precum și despre știrile de afaceri din lume. Unele canale de știri afișează doar știri internaționale și știri globale.

Fiți la curent cu cele mai recente și cele mai recente știri

Obțineți cele mai recente titluri de la Jagran Post. Jagran Post vă oferă cele mai recente știri online, cum ar fi știri de ultimă oră, știri de astăzi, știri naționale, știri mondiale, știri de divertisment, cum ar fi Bollywood sau Hollywood, știri de afaceri, știri sportive și multe altele.

Știrile de astăzi sunt cea mai importantă sursă de comunicare.

Oamenii sunt interesați de ceea ce se întâmplă în întreaga lume. Există diverse surse de știri în care oamenii sunt actualizați despre treburile lumii astăzi. Una dintre sursele principale este televiziunea. Televiziunea oferă diverse canale de știri. Ne informează cu știrile și evenimentele actuale din întreaga lume. Acest lucru îi face pe oameni conștienți de evenimentele din regiunile sau națiunile lor respective.

De asemenea, oamenii au făcut schimb de opinii legate de această știre. Acest lucru dă naștere la interacțiuni sănătoase și la comunicare între oameni. Prin intermediul acestui canal de știri, oamenii sunt la curent cu cele mai recente și actuale știri.

Știrile de astăzi sunt disponibile și pe internet. De asemenea, oferă titluri. Știrile online sunt la mare căutare și cresc în popularitate. Există multe site-uri disponibile și acest site oferă cele mai recente știri. Știrile online sunt actualizate în fiecare secundă și acești oameni se asigură că le profitați la maximum. Acest buletin informativ este ușor de imprimat și poate fi folosit pentru autentificare și verificare.

Televiziunea oferă, de asemenea, cele mai recente și cele mai recente știri. Acest lucru se face cu ajutorul sateliților.

Ziarele sunt o altă sursă majoră de informații.

Sunt disponibile în mai multe limbi, cum ar fi engleză, hindi, marathi, punjabi etc., ceea ce face ca cititorii să înțeleagă mai bine știrile. Cu toate acestea, oamenii preferă să primească toate actualizările de știri online. Acest lucru se datorează faptului că economisește timp și este la doar un clic distanță! Se pare că lumea este disponibilă la îndemâna ta.

O persoană nu poate sta tot timpul în fața cutiei de idioți și, prin urmare, vă puteți abona și la alerte de serviciu și actualizări de știri de pe telefonul său mobil.

Astfel, știrile de astăzi sunt furnizate prin diverse canale de știri, site-uri web și bloguri de știri. Oamenii sunt întotdeauna interesați să citească despre actualitatea și evenimentele care se petrec în jurul lor și în întreaga lume. Se recomandă ca cineva să-și dezvolte propria bancă de știri. Știrile ar trebui urmărite și ar trebui făcute înregistrări ale tuturor titlurilor. Toate site-urile web de știri indiene sunt foarte utile atunci când vine vorba de colectarea datelor. Deci, există diverse mass-media pentru a realiza acest lucru. Există anumite site-uri web, precum și canale de știri online pentru obținerea de informații. O persoană poate sta în confortul casei sale și poate obține toate actualizările pe care dorește să le primească.

Știri despre probleme politice Obțineți cele mai recente titluri de la Jagran Post.

Jagran Post vă oferă cele mai recente știri online, cum ar fi știri de ultimă oră, știri de azi, știri naționale, știri mondiale, știri de divertisment, cum ar fi Bollywood sau Hollywood, știri de afaceri, știri sportive și multe altele.

Lumea nu poate fi niciodată prezisă astăzi. Clima lumii oscilează, de asemenea, între volatilitate și pace. Când se citesc știrile politice, oamenii sunt obligați pentru că cer mai multe alegeri. O situație similară este și cu știrile din India. Nu este deloc diferență. În mod corect, s-ar crede că politica este o parte indispensabilă a știrilor. Astfel, știrile din toate părțile lumii vor avea unele sau altele pentru știri despre politică. Astfel, ultimele știri politice sunt întotdeauna foarte importante. Mai jos sunt prezentate diverse puncte care vor ajuta la evidențierea importanței știrilor politice din India.

“Ideile politice s-au răspândit într-o mare măsură. Acest lucru va ajuta la îndeplinirea tuturor standardelor pe care știrile politice le dețin la înălțime. De asemenea, joacă un rol major în toate campaniile politice care implică indivizi. Acest lucru este valabil și pentru știrile despre alegeri. cetățenii vor dori mereu să fie treji. până în prezent cu tot felul de știri de ultimă oră.Acest lucru va ajuta în deciderea comportamentului lor de vot.Rapoartele politice se vor referi la buletine nepartizane.Va fi analizată desfășurarea diferitelor campanii și alegeri.

„Informațiile utile sunt completate de cele mai recente știri politice. Această situație s-a îmbunătățit, de asemenea, într-o foarte mare măsură datorită diferitelor funcții politice. O poziție vitală a fost ocupată de democrații precum India. Știrile indiene sunt furnizate de ziare pentru observarea campaniilor și alegerilor. . Rapoarte din interior date și cu privire la funcționarea partidelor politice. Au fost descoperite noi mass-media. Astfel, există diverse rapoarte despre știrile politice din India.

„Această știre este foarte importantă din punct de vedere public.

Ca atare, pentru că diverși cetățeni au o platformă pentru a obține informații imparțiale despre ideile și progresul candidaților.

“Știrile politice din India sunt disponibile predominant în toate mass-media. Aceste mass-media includ ziare, televiziune și diverse surse de știri online. Discuțiile domină știrile din lume. Motivele noi au fost dezmințite de tehnologie. Astfel, este foarte posibil să captezi știri despre politică în ultima vreme. sfârşitul acestui lucru. Astfel, ar putea fi adevărat din toate părţile lumii.

Știri economice în India

Obțineți cele mai recente titluri de la Jagran Post.

Jagran Post vă oferă cele mai recente știri online, cum ar fi știri de ultimă oră, știri de azi, știri naționale, știri mondiale, știri de divertisment, cum ar fi Bollywood sau Hollywood, știri de afaceri, știri sportive și multe altele.

Uneori, o persoană stă într-un singur loc, dar este pasionată să știe lucruri care se întâmplă în întreaga lume vizavi de el. Are un mare interes să afle despre diverse tipuri de știri mondiale. Aceasta include și știrile de afaceri. Aceasta poate varia de la știri de divertisment la știri generale. Uneori există știri specifice, cum ar fi știri despre afaceri mondiale sau chiar știri sportive. Există multe portaluri și canale care au sediul în India și oferă o acoperire a știrilor despre afaceri din India în detaliu.

Acești oameni pot accesa cu ușurință acest portal pentru știri.

Canalele pot fi vizionate. Ziarele pot fi citite foarte bine. Astfel, se pot obține vești despre o varietate de arome diferite. În acest fel, ei pot primi niște actualizări regulate. Recent, evoluțiile din Asia au fost copleșite de știrile actuale de afaceri. Apariția unei economii este, de asemenea, închisă. Cu toate acestea, recesiunea nu a avut un impact foarte mare. Principalul accent al știrilor de afaceri din India este pe creștere și pe problemele cu care se confruntă din cauza creșterii prețurilor. Astfel, PPP-urile din diverse cercuri au fost reduse semnificativ. Știrile de afaceri mondiale vor acoperi diverse aspecte, cum ar fi o redresare de 30 de luni, care este considerată o oportunitate de încetinire.

Știrile din divertisment, cele mai recente știri de afaceri și știrile despre alte sectoare sunt acoperite efectiv de știrile din India. Include, de asemenea, știri despre cricket, impactul său economic, precum și creșterea prețului petrolului. Există diverse efecte ale acestor lucruri. Au fost multe incidente recent. Astfel, frica s-a dezvoltat în mintea oamenilor cărora li se face referire și ca dezvoltatori de afaceri. Există un impact uriaș asupra știrilor de afaceri din lume. În general, acoperirea este de obicei oferită în detaliile adecvate. Știrile din India au dominația sa de la fuziunea diferitelor companii gigantice și mari. În consecință, a existat o creștere a ratelor dobânzilor și la diferite conturi de economii. s-a înregistrat o creștere a ISD și a exporturilor. Astfel, s-a creat un impact imens pe bursa. Știrile din India vor acoperi toate știrile actuale despre afaceri. Sunt acoperite și recensământul și creșterea generală a afacerilor. Știrile despre afaceri de astăzi sunt, de asemenea, acoperite în detaliu. Astfel, știrile de afaceri din India sunt foarte importante.

Ultimele știri sub diferite forme

Obțineți cele mai recente titluri de la Jagran Post. Jagran Post vă oferă cele mai recente știri online, cum ar fi știri de ultimă oră, știri de astăzi, știri naționale, știri mondiale, știri de divertisment, cum ar fi Bollywood sau Hollywood, știri de afaceri, știri sportive și multe altele.

Lumea în care trăim este strâns legată.

Globalizarea a transformat întreaga lume într-un sat global. Un mic incident care are loc într-un colț al lumii poate afecta întreaga lume. Prin urmare, este o nevoie în lumea de azi să fim conștienți de știrile de astăzi. Dar pentru a te ține la curent cu știrile de astăzi ai nevoie și de timp pentru a citi ziarele sau a urmări știrile la televizor și pentru că stilul de viață care le cere oamenilor de azi să conducă nu le oferă luxul să petreacă timpul urmărind știrile. Într-o astfel de situație titlurile sunt foarte importante și convenabile. Nu trebuie să citiți toată știrea, doar un mic fragment este suficient pentru ei.

Oamenii au o varietate de opțiuni, unii sunt atrași de știrile politice, unii preferă știrile despre crime, iar altora le place să citească știrile de divertisment. Ziarele și canalele de știri de televiziune au tot felul de articole și segmente de știri concepute astfel încât să cedeze intereselor cititorilor și telespectatorilor. Aceste ziare și canale de știri de televiziune au combinația ideală de știri hard și soft. Știrile dure sunt știri serioase care sunt destinate vizionarii sau citirii serioase, în timp ce știrile soft tocmai au fost publicate pentru amuzamentul cititorilor. Acest lucru este făcut pentru a găsi un echilibru între coeficientul serios și divertisment în știri.

Anterior, existau opțiuni limitate pentru a primi știri.

Ziarele au articole lungi scrise în detaliu, iar televiziunea și radioul au un timp limitat dacă ratezi știrile de la ora șapte trebuie să aștepți știrile de la ora nouă. În aceste zile aceste limitări au fost eliminate, tehnologia a oferit omenirii diverse invenții care ne fac mai ușor să obținem știrile cu ușurință. Telefonul are o aplicație care vă oferă actualizări cu cele mai recente știri și nici măcar nu trebuie să citiți întregul articol, acestea sunt titlurile care transmit întregul incident într-un singur rând, răspunzând la toate întrebările „Wh”. Această tehnologie a oferit tuturor un computer și internet. Aceasta este o sursă din care puteți obține știrile pe care le doriți când faceți clic pe, în timp ce sunteți confortabil pe canapea. Astăzi’ s Știrile pot fi obținute dintr-o varietate de surse, iar aceste surse sunt foarte flexibile și vă oferă ceea ce aveți nevoie. Tehnologia trebuie să fi ajutat foarte mult întreaga omenire.

Sfaturi juridice online gratuite – Este sigur?

Aveți nevoie de consiliere juridică?

Căutați consiliere juridică online gratuită? Majoritatea persoanelor care au probleme juridice serioase nu ar trebui să meargă pe calea gratuită. Obțineți adesea informații neconfidențiale și iresponsabile online. Există multe planuri juridice low cost disponibile. Servicii juridice preplătite, este un serviciu lunar pe care persoanele fizice și gospodăriile îl achiziționează ca acoperire în cazul în care este nevoie de orice tip de consiliere juridică sau consultări etc. Legal Preplătit există de câteva decenii și unii spun că va continua să fie un produs fierbinte în viitorul apropiat. Furtul de identitate și restabilirea creditelor sunt două dintre cele mai mari subiecte despre care se vorbește în industria juridică. Furtul de identitate este infracțiunea cu cea mai rapidă creștere a Statelor Unite și nu există nicio rezoluție pe termen scurt.

Cum functioneaza

Conform Pre-Payed Legal Services, Inc. acesta este modul în care funcționează programul lor de membru: Pre-Payed Legal va pre-selecta și selecta o firmă de avocați din lista furnizorilor naționali. Atunci când clientul are o problemă juridică sau o întrebare, va trebui să apeleze cabinetul de avocatură desemnat pentru informații suplimentare și ajutor. Este foarte simplu de utilizat și fără probleme. Membrii acestui serviciu nu își fac griji cu privire la serviciul pe care îl vor primi și pot avea încredere că cabinetul de avocatură va oferi un serviciu de calitate promis. Mulți oameni profită de internet și solicită consiliere juridică online gratuită. Problema cu internetul este că nu există responsabilitate și informațiile pe care le-ați putea găsi nu sunt neapărat exacte.

La ce să te aștepți

Majoritatea oamenilor nu își vor folosi niciodată serviciul. Experții spun că este mai bine ca familiile cu venituri mici să-și economisească banii decât să se protejeze împotriva necesității oricărui tip de servicii juridice. Planul legal mediu variază între 18 și 25 USD pe lună. Dacă cineva ar economisi acești bani pe parcursul a cinci ani, ar fi acumulat între 1.080 și 1.500 de dolari. Majoritatea oamenilor nu au acel tip de cheltuieli pentru serviciile juridice pe parcursul unei perioade de cinci ani. Dacă sunteți o familie de clasă mijlocie sau mai mare, atunci serviciile juridice vă pot aduce beneficii din cauza riscului mai mare și a mai multor active etc. drumul lor.

Experiența mea personală

Pre-Payed Legal Services, Inc a fost liderul dominant în această industrie. Numărul de membri a urcat la 1,5 milioane în 2008. Cu toate acestea, multe alte companii au ieșit pe scenă, inclusiv o firmă de consultanță numită Zurvita. Zurvita oferă o mulțime de produse esențiale bazate pe servicii, dintre care unul se numește Zurvita Protection. Recomand personal această companie înaintea serviciilor juridice preplătite, din cauza valorii suplimentare și a serviciului pentru clienți oferit de compania din Houston. Dacă aveți un buget redus și aveți nevoie de consiliere juridică de bază, aveți câteva opțiuni. Puteți căuta consiliere juridică online gratuită sau puteți adresa o întrebare unui avocat online, dar nu o recomand. Serviciul juridic preplătit este mult mai fiabil și mai ușor de utilizat. Vechea expresie „obții ceea ce plătești” nu ar putea fi niciodată mai adevărată în acest caz.

Oportunitate de afaceri

Multe persoane care sunt deschise la minte cu privire la oportunitățile de afaceri au găsit un mare succes cu Pre-Payed Legal Services, Inc și Zurvita, împreună cu alții. Majoritatea oamenilor comercializează acest serviciu prin intermediul cuvântului din gură, dar formele tradiționale de marketing ca acesta au o mulțime de oameni preocupați. Majoritatea oamenilor ar prefera să nu discute cu prietenii și familia despre noua lor afacere sau serviciile pe care le vând.

Citește și Inside Legal Shield: O critică terță parte critică

Inside Legal Shield: O critică terță parte critică

Despre Legal Shield

Legal Shield este o companie fondată în 1972 de antreprenorul și vizionarul Harland Stonecipher. Domnul Stonecipher a fondat compania după ce a fost implicat într-un accident grav de vehicul. Deși avea o asigurare auto pentru a-i ajuta în avarierea vehiculului, precum și o asigurare de sănătate pentru a-și acoperi facturile la spital, nu era complet pregătit pentru cheltuielile legale pe care le-a suportat rapid.

Domnul Stonecipher și-a dat seama repede că, deși Statele Unite au de mult timp unul dintre cele mai avansate sisteme juridice din lume care oferă „dreptate pentru toți”, de multe ori această justiție are un preț destul de ridicat pe care americanii obișnuiți, din păcate, se străduiește să-l permită.

El a decis să creeze o soluție și, prin urmare, să ofere servicii juridice de vârf americanilor de pretutindeni la o fracțiune din ceea ce ar costa în mod normal aceleași servicii. S-a născut Serviciile Juridice Preplătite.

Compania s-a extins rapid și a fost chiar listată la bursa din New York, unde a fost un performant de top. În iunie 2011, Stonecipher și acționarii săi au finalizat vânzarea și transferul managerial al companiei către Midocean Partners, devenind o companie privată pentru prima dată după mult timp.

Decizia de a re-marca și redenumi compania, Legal Shield, a fost anunțată oficial la convenția companiei din Dallas, Texas, pe 10 septembrie 2011. Legal Shield își oferă serviciile în toate Statele Unite, precum și în 4 provincii canadiene.

Legal Shield Service Summary

Serviciile Legal Shield sunt disponibile lunar. Membrii au acces la o multitudine de oferte de servicii adaptate în mod specific nevoilor lor. Pentru 26 de dolari pe lună, unul dintre cele mai populare planuri pe care compania le oferă membrilor se numește Family Plan. Oferă membrilor 5 domenii principale de acoperire.

Prima zonă de acoperire este serviciile juridice preventive. Membrii primesc acces la firme de avocatură din statul lor pentru consultări telefonice nelimitate. Membrii pot avea testamente pregătite pentru ei, precum și scrisori sau apeluri telefonice scrise sau plasate în numele lor de către firma de avocatură.

A doua zonă de acoperire este pentru incidentele cu autovehicule. Membrii pot primi reprezentare și consultare pentru încălcări ale traficului, precum și pentru incidente de omor, omor involuntar, omucidere neglijentă și alte acuzații de omucidere vehiculară.

A treia zonă de acoperire este apărarea procesului. Membrii primesc 75 de ore din timpul casei lor de avocatură pentru consultarea și reprezentarea proceselor civile sau penale. Ore suplimentare sunt disponibile la o reducere semnificativă a tarifului orar regulat al firmelor de avocatură.

Al patrulea domeniu este acoperirea auditului IRS. Membrii au acces la până la 50 de ore de asistență a unui avocat fiscal în cazul în care sunt auditați de IRS.
A cincea zonă de acoperire oferă membrilor cu o reducere de 25% din tariful orar regulat al firmei de avocatură pentru probleme juridice care nu se încadrează în cele patru domenii de acoperire.

Legal Shield oferă, de asemenea, membrilor săi acces nonstop la un avocat în cazul în care aceștia sunt reținuți de poliție, sunt implicați într-un accident de mașină etc.

Un alt serviciu mai popular al Legal Shields este Scutul său împotriva furtului de identitate. Pentru o taxă lunară, acest serviciu asigură monitorizarea continuă a profilului de credit al unui membru, precum și servicii complete de restaurare criminalistică în cazul în care identitatea lor este compromisă.

Compensare

Legal Shield își comercializează serviciile printr-o rețea diversă de afiliați de afaceri cunoscuți ca asociați independenți. Pentru a vă înscrie ca asociat trebuie să plătiți o taxă unică de 249 USD. Compania oferă materiale de marketing, asistență și instruire continuă.

Legal Shield plătește comisioane avansate pentru vânzarea planurilor sale de membru. Aceste bonusuri anticipate pot fi destul de profitabile, permițând asociaților să genereze comisioane mari plătite zilnic. Asociații Legal Shield au, de asemenea, capacitatea de a recruta alți asociați pentru a comercializa serviciile companiei și de a recruta asociați. Asociații sunt capabili să câștige comisioane pentru eforturile de vânzare ale celor din cadrul propriilor organizații de vânzări.

Piesa lipsă

Oportunitatea financiară Legal Shield oferă asociaților o oportunitate fantastică de a construi o afacere profitabilă la domiciliu și de a obține independență financiară. Cu toate acestea, la fel ca în cazul oricărei întreprinderi comerciale, șansele de succes ale unui asociat sunt direct legate de munca grea și efortul pentru a obține rezultate maxime.

Deși Legal Shield uneori poate oferi asociaților săi clienți potențiali sau conduce, realitatea este că marea majoritate a responsabilității unui asociat este de a găsi noi clienți și asociați de vânzări pe cont propriu. Acest lucru prezintă numeroase provocări pentru orice asociat, în special pentru cei care nu au reușit să dezvolte o afacere dincolo de prietenii și membrii familiei lor.

Cu toate acestea, odată cu creșterea dramatică a internetului, asociații Legal Shield se pot echipa acum cu noi strategii dinamice de marketing online și abordări care îi vor ajuta să dezvolte o afacere de succes Legal Shield fără a fi nevoiți să-i alunge pe prieteni și membrii familiei. Stăpânirea strategiilor de marketing online este o componentă critică a succesului în Legal Shield și pentru mulți asociați este „piesa lipsă” pentru obținerea unui mare succes cu această companie.

Citește și Ce este traducerea juridică?

Ce este traducerea juridică?

Atâta timp cât au existat bariere lingvistice între națiuni și culturi, a fost nevoie de traducere. În timp ce multe conversații, discuții, edicte, scrieri narative și multe altele au fost transmise între culturi prin traducerea liberă, există o zonă a fiecărei națiuni și limbi care necesită o atenție precisă la detalii și o manipulare atentă – traducerea juridică.

Ne gândim la problemele juridice ca la cele care se ocupă în primul rând de sala de judecată și, deși traducerea juridică are legătură cu funcționarea interioară a sălii de judecată și a sistemului de justiție, aceasta depășește aceste domenii formale ale dreptului. Traducerea în sine este implicată în fiecare fațetă a vieții noastre de zi cu zi, în care legalitățile trebuie traduse cu precizie pentru a asigura continuitatea informațiilor în formatul original.

-Latura tehnică a serviciilor de traducere juridică-

Deși este tehnic, acesta este în continuare greutatea fiecărei culturi și acolo este deseori cea mai necesară traducerea juridică calificată. Aspectul tehnic acoperă o varietate de domenii, cum ar fi:

 

 • Contracte
 • Așezări
 • Legislație
 • Statutul corporativ
 • Declaratiilor fiscale
 • Garanții
 • Pașapoarte
 • Testamente

 

Fiecare dintre aceste domenii (și multe altele) conține adesea o formulare foarte precisă. Pentru a menține integritatea documentului original (și, uneori, a fișierului audio sau video), conținutul trebuie tradus cu precizie și precizie în textul țintă.

În timp ce toate formele de traducere juridică necesită o traducere atentă, documentele tehnice sunt adesea cele mai complexe. Atunci când aceste articole nu sunt traduse corect, poate duce la litigii contractuale, procese, probleme juridice și așa mai departe.

-Servicii de traducere juridică penală și civilă-

Trăim într-o țară diversificată din punct de vedere cultural, una care are afiliații legale cu aproape orice altă națiune din lume. Nu numai că problemele penale și civile trebuie să fie traduse pentru cei implicați aici pe teritoriul american, ci problemele juridice care trec frontierele internaționale vor trebui traduse, astfel încât părțile implicate să poată gestiona fiecare caz în mod adecvat. Traducerea juridică penală și civilă poate include (dar nu se limitează la):

 

 • Stenogramele instanței
 • Depuneri
 • Audieri
 • Interviuri
 • Interogări
 • 911 apeluri
 • Rapoarte de poliție

 

-Traducție juridică academică-

Complexitățile sistemelor juridice sunt studiate în întreaga lume și împărțite între culturi. Din această cauză, materialele academice referitoare la toate lucrurile legale sunt furnizate într-o varietate de limbi. Sursele comune pentru traducerea academică juridică includ:

 

 • Articole
 • Manuscrise
 • Manuale
 • Prelegeri
 • Disertații
 • Seminarii

 

-Traducerea dictaturilor legale-

În cadrul sistemului juridic civil și penal, profesioniștii trebuie să își îndeplinească sarcinile zilnic, completate cu documentație. Această documentație, datorită constrângerilor de timp și libertății mâinilor, se face adesea prin dictare. Nu numai că acest conținut audio (și, uneori, video) trebuie transcris, dar poate fi necesar și să fie tradus. Acest lucru se observă cel mai frecvent cu:

 

 • Avocați
 • Funcționarii de aplicare a legii
 • Anchetatori privați
 • Examinatori medicali (traducere Medicolegal)

 

Pe măsură ce diversitatea culturală din Statele Unite continuă să crească și America continuă să fie un melting pot, vor fi necesare servicii de traducere juridică pentru a asigura continuitatea și integritatea sistemului juridic – acasă aici, Statele Unite și alte sisteme juridice din străinătate.

Citește și Inside Legal Shield: O critică terță parte critică

Creșterea costurilor juridice – o soluție

Globalizarea a adus schimbări imense în arena globală a afacerilor, iar BPO-urile și mai târziu LPO-urile sunt ramura directă a acesteia. LPO-urile au apărut în India și în alte părți ale lumii în primul rând pentru a răspunde clienților SUA și a altor țări dezvoltate în ceea ce privește procesele legale, nu numai pentru a oferi servicii de calitate, ci și pentru a reduce costurile legale. În ultimul deceniu, un număr bun de LPO-uri și-au deschis afacerile în India și în lumina creșterii costurilor legale și pentru a găsi o soluție viabilă la aceasta, trebuie să examinăm problema în detaliu.

1.1 Câteva ilustrații

Cisco’s Systems Inc., este o companie care vinde produse de rețea, sisteme de rutare și comutare. Compania are o cheltuială juridică totală care se ridică la puțin peste o treime din 1% din veniturile companiei, cheltuielile fără litigii fiind de aproximativ 0,16%. Măsurat în termeni de dolari, departamentul de avocați de la Cisco, cu 170 de membri, cheltuie intern 38 de milioane de dolari și 80 de milioane de dolari pe an pentru consilieri externi. Compania de 32,8 miliarde de dolari are 51.000 de angajați în 80 de țări. (Leslie A. Gordon în GC California Magazine Publicat pe site-ul lor http://www.law.com.) Microsoft a reușit să-și reducă costurile legale pentru ultimul an fiscal, dar totuși compania este implicată în mai multe probleme de litigii în Europa (Todd Bishop în reporterul PI). Ar fi un scenariu interesant să colectăm informațiile referitoare la cheltuielile anuale ale fiecărei companii americane pentru costurile legale. Cu siguranță nu îi va mulțumi pe cei care administrează companiile, nu în cel mai puțin pe acționari.

2.0 Aranjamente existente

Există anumite aranjamente existente pentru a rezolva problema cheltuielilor juridice. Aranjamentele includ departamentul de consiliere intern pentru fiecare companie. Consilierul intern se ocupă de toate aspectele legale legate de compania la care lucrează și depinde și de consilii externi pentru aceeași. Ar fi potrivit dacă înțelegem rolurile jucate de consilierii interni și consilierii externi față de costurile legale.

2.1 Sfaturi interne

Asociația Baroului American a dezvoltat o regulă model privind consultanții juridici străini (FLC) în 1993. FLC oferă consiliere juridică cu privire la dreptul internațional și dreptul țărilor în care sunt calificați să practice dacă îndeplinesc anumite cerințe. Asociația Baroului American a aprobat recent recomandările Comisiei sale bazate pe practica multijurisdicțională („Comisia MJP”), inclusiv revizuiri la regulile model de conduită profesională ABA („reguli model”) privind practica neautorizată, competența de a disciplina avocații din afara statului și alegerea normelor legii care guvernează reprezentarea multistată. Aceste revizuiri sunt în prezent examinate și așteaptă implementarea. Avocat american,

American Conference Institute (ACI) a anunțat să organizeze un Summit LPO la Grand Hyatt Hotel din New York în 16 și 17 ianuarie 2008 pentru a dezvolta strategii globale de asistență juridică, pentru a identifica negocierea contractelor de externalizare și pentru a optimiza relația continuă.

2.2 Probleme și provocări

Atât riscurile, cât și expunerile cu care se confruntă un avocat intern sunt semnificativ mai mari în comparație cu ceilalți avocați, deoarece consilierii interni sunt împovărați simultan cu sarcina de a oferi consiliere juridică valoroasă, asigurând în același timp respectarea legii. Consilierii interni se confruntă cu această sarcină descurajantă într-un scenariu în care activitățile companiei sunt inerent interconectate cu sarcinile legale la îndemână. În plus, avocații interni s-au confruntat cu o multitudine de expuneri potențiale. Aceste încurcături legale includ SOX de 307 USD; retragerea opțiunilor pe acțiuni; noi reguli de proceduri civile federale privind informațiile stocate electronic; Memorandumul McNulty; Regulile federale de probă 502; răspunderea față de terți externi; investigarea scurgerilor din sala de consiliu; și practicile și licențele multi-jurisdicționale.

2.3 Sfaturi externe

În mod similar, avocații interni solicită din ce în ce mai mult firmelor de avocatură angajate să prezinte bugete estimate, astfel încât să poată reduce costurile lucrărilor juridice, în special atunci când se apără împotriva proceselor. Companiile au cerut de mult timp bugete de la avocații lor pentru tranzacții comerciale și pentru tipuri mai convenționale de muncă juridică. Dar, odată cu creșterea presiunii asupra acestora pentru a raporta câștiguri mai mari, avocații interni trebuie să-și monitorizeze acum cheltuielile legale și vor ca avocații lor din afară să urmeze procesul.

„Raportul sondajului 2007 ACC / Serengeti care gestionează consultanții externi” (www.serengetilaw.com) arată o creștere medie de 5,3% a ratelor de facturare de către consilierii externi în perioada 2002-2007.

Problemele de facturare au fost întotdeauna o zonă de război între consilii interni și externi. Metoda populară de „facturare orară” vine cu propriile sale dezavantaje. De multe ori are impact negativ asupra costurilor juridice, deoarece pune mai mult accent pe livrarea lucrării decât pe aspectul calitativ care poate avea în cele din urmă un efect negativ asupra relației cu clientul.

2.4 Unele provocări cheie

Legea privind serviciul juridic 2007 din Marea Britanie, permite aprovizionarea legală, este un avantaj. Absolvenți în drept indian care pot face față cu ușurință activității juridice din Anglia. OMC în iulie 1998 a remarcat o balanță comercială combinată netă pentru SUA și Marea Britanie, cei mai mari doi exportatori de servicii juridice.

Avocații asociați din SUA au un preț de 225 USD pe oră în primul an și 450 USD pe oră în cel de-al optulea an. A fost doar o chestiune de timp înainte ca firmele de avocatură să caute să externalizeze unele dintre țările lor, cum ar fi India, unde avocații trebuie să plătească un preț de 10 până la 15% din cel al avocaților americani și un timp de livrare de 24 de ore pentru munca externalizată. Servicii juridice Off Shoring (LSO), care este un departament juridic intern sau organizații care desfășoară activități juridice offshore din zonele în care este costisitor să efectueze în Statele Unite sau Europa scade rapid și, pe de altă parte, în serviciile indiene la cerere mare.

Specialistul în apărare penală și fostul asistent al procurorului american Jay Ethington asigură că “Nu există nicio diferență între avocații indieni și americani. Calitatea muncii este aceeași”.

Externalizarea activității juridice către India este benefică pentru țările occidentale datorită

3.0 Ce sunt costurile legale?

În ciuda faptului că a luat tot felul de măsuri, boala cheltuielilor excesive continuă într-o companie. Entitățile corporative, consilierii interni
și consilierii externi, toate par a fi prinși într-o rețea în creștere a bugetului legal.

Bugetele sunt principalele indicații pentru a ști dacă consilierii interni și externi elimină problemele strategice și nivelurile de activitate într-o manieră fructuoasă înainte de începerea litigiului. Aceștia acționează, de asemenea, ca parametri față de care progresul echipei și cheltuielile, în timp ce tratează întrebările juridice complexe și problemele cu care se confruntă, pot fi rezolvate.

Într-un studiu realizat de Inside Counsel în cadrul celui de-al 17-lea sondaj anual al avocatului general (publicat în numărul din iulie 2006 al InsideCounsel), aproximativ 407 de consilieri interni și 131 de firme de avocatură au considerat că cea mai mare parte a fricțiunilor dintre firmele de avocatură și internele lor. consilierii pot fi atribuiți costurilor. Fără îndoială, atunci când vine vorba de chestiuni fiscale, percepțiile celor două grupuri ar putea fi cu greu mai divergente. 52% dintre consilierii interni au identificat „reducerea costurilor” drept cel mai important lucru pe care firmele de avocatură l-ar putea face pentru a-și dezvolta raportul cu avocații interni.

3.1 Un studiu interesant

Un studiu realizat de ACCA (acum redenumit ACC) a arătat că, în ciuda luării măsurilor, controlul costurilor nu reușește să reducă cheltuielile juridice generale. Sondajul ACC arată că avocații interni se bazează în mare măsură pe avocații externi în domenii cheie precum litigiile (69%), proprietatea intelectuală (45%) și ocuparea forței de muncă (45%). Și, pe măsură ce salariile pentru asociații de avocatură junior continuă să crească în creștere, împreună cu tarifele orare de facturare pentru asociați și parteneri, avocatul general trebuie să se descurce cu creșterea taxelor legale.

Calea afara!

Singura soluție viabilă și durabilă la orizont pare a fi externalizarea legală, care este mai benefică pentru SUA și alte companii occidentale nu numai pe termen scurt, ci și pe o perioadă de timp.

4.0 Câteva probleme!

Anumite probleme au apărut după ce procesul de externalizare a procesului legal a început în India și în alte părți ale lumii. Anumite mituri fac și ele rundă și ar fi o greșeală să le atribuiți numai minților imparțiale. În lumina unor probleme mai noi, să le examinăm cât mai obiectiv posibil.

4.1 Externalizarea către India afectează ocuparea forței de muncă din SUA

aici nu există date valabile care să demonstreze că externalizarea legală către India va afecta angajarea în SUA. Potrivit unui studiu realizat de Forrester Research, valoarea anuală actuală a externalizării legale către India este de aproximativ 80 de milioane de dolari SUA, dar aceasta se poate ridica la 4 miliarde de dolari SUA și ar oferi 79.000 de locuri de muncă până în 2015. Acest lucru face ca absorbția actuală a locurilor de muncă în această sferă -care este doar 12.000-apar minuscul ( http://www.blogsource.org/2005/11/india_could_abs.html ). Un studiu realizat la începutul acestui an de Robert Half Legal (www.roberthalflegal.com) subliniază că se pune mai mult accent pe expertiza juridică în domenii de conformitate, probleme de reglementare, litigii, proprietate intelectuală și imobiliare. Această cerere crescută va depăși considerabil rata întregii piețe de externalizare legală.

Acestea sunt simple prognoze. Chiar dacă astfel de prognoze sunt pe deplin crezute, cantitatea de muncă legală care nu este garantată va rămâne în continuare 2% din totalul proiectat și că, de asemenea, o parte importantă din aceasta constituie o muncă de ultimă generație. Mai mult, este raportat pe scară largă că populația SUA îmbătrânește. La nivelurile actuale de productivitate, va avea nevoie de 5% sau, mai simplu spus, cu 15,6 milioane mai mulți lucrători până în 2015 pentru a-și menține atât raportul actual de lucrători cu populația totală, cât și pentru a-și susține nivelul de trai actual. Până în 2015, în ciuda temerilor actuale cu privire la pierderea locurilor de muncă ca urmare a off-shoringului, economia SUA va avea cu siguranță nevoie de mai mulți lucrători. Off-shoring este cu siguranță o modalitate de a satisface această nevoie.

4.2 Competența avocaților indieni

Competența avocaților indieni poate fi judecată nu din faptul că se produc anual un număr destul de mare de avocați, ci din faptul că aceștia sunt stâlpii, stâlpi puternici în acest sens, pentru gigantul sistem judiciar care prevalează în India, asociat doar cu SUA prin amploarea și dimensiunile sale. Nu există o singură legislație în SUA care să nu fie făcută în India, cu excepția câtorva, care să nu fie supusă interpretărilor complicate și aprofundate de către avocați și judecători. Multe hotărâri de referință în India au fost și sunt posibile datorită prezenței forței de avocat extrem de agile și competente. Ușurința cu care pot aborda orice problemă juridică referitoare la orice țară în care prevalează dreptul comun este previzibilă și naturală.

4.3 Rezultate de calitate

În afară de costurile economice, un alt factor important pentru SUA sau altă țară occidentală de a-și externaliza activitatea legală este rezultatul de calitate de care sunt asigurați în India. Este un fapt admis că, în majoritatea cazurilor, calitatea are prioritate față de mulți alți factori, cum ar fi serviciile rentabile, forța de muncă abundentă etc.

4.4 Siguranță și confidențialitate

Nicăieri altundeva problema siguranței și confidențialității nu apare atât de constant ca în domeniul dreptului. Și, când vine vorba de LPO-uri, sarcina de a furniza servicii de calitate clientelei lor globale ar trebui să fie însoțită de măsuri stricte de siguranță și confidențialitate, pentru a-și câștiga încrederea și bunăvoința. Există, desigur, LPO-uri competente și conduse profesional în India care respectă normele de siguranță și confidențialitate.

Citește și Ce este traducerea juridică?